Få et tilbud
TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS TT Malerservice & Renovering IVS
Anbefal os her
4.3/5  3 anbefalinger

TT Malerservice & Renovering IVS er din lokale maler og murer i Taastrup. Vi blev etableret i 2016, men har flere års erfaring bag os. Du er derfor som kunde i trygge hænder og kan altid regne med flotte og holdbare resultater i den bedste kvalitet. Står du over for et boligprojekt, du søger kompetente fagmænd til udførelsen af, så står vi hos TT Malerservice & Renovering IVS klar til at hjælpe dig med udførelsen af dit projekt.

 

Få en samlet løsning

Ønsker du at få en nem og overskuelig byggeperiode, og vil du gerne slippe for besværet med at koordinere de forskellige fagmænd, så lad os hos TT Malerservice & Renovering IVS stå for arbejdet. Vi sørger for at koordinere vores fagmænd, så du får den optimale løsning og mindst mulig byggetid. På den måde sparer du som kunde både tid og penge. Vi sørger for at de fagmænd, der er inde over dit projekt, altid er opdateret med den nyeste information, så vi altid arbejder mod det samme mål, som er sat ud fra dine ønsker og behov.

 

Hos TT Malerservice & Renovering IVS kan du få hjælp til:

 • Bad og toilet
 • Fliser og klinker
 • Fototapet og mønstret tapet
 • Maling af døre og vinduer
 • Maling af vægge og lofter
 • Maling af gulve og karma
 • Maling af facader
 • Maling af lejligheder og huse
 • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
 • Montering af døre og vinduer
 • Køkkenmontage
 • Tagpap

 

Hos TT Malerservice & Renovering IVS udfører vi tingene ordentligt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at vores kunder har en fagmand, de kan stole på, og derfor overholder vi altid alle indgåede aftaler med vores kunder, så vores kunder kan være trygge i vores samarbejde. Vi står klar til at hjælpe ved både større og mindre projekter og kommer altid, når vores kunder har brug for det. Har du lyst til at få en uforpligtende dialog omkring dit projekt, og måske et tilbud på udførelsen af din opgave, står vi selvfølgelig også til rådighed for dette. Vi tilbyder altid vores løsninger til konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten bliver forringet heraf.

 

Kontakt TT Malerservice & Renovering IVS hvis du ønsker de bedste resultater

Hvis du ønsker at få hjælp til udførelsen af dine boligprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er sikre på, at vi kan finde en løsning, der lever op til dine forventninger, og som du vil sætte pris på i mange år frem. Det eneste, du behøver for at komme i kontakt med os, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din forespørgsel.

Du finder TT Malerservice & Renovering IVS i Taastrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Rødovre, Hvidovre, Kastrup, Dragør og resten af København.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skal du have løst en opgave?

Lad os høre om den og give et tilbud.

Testimonials